A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

PLOSKO BETON

Detaljan opis:

 

PLOSKO BETON  

Osječani bb , Doboj

 +387 53 203 291   

ploskodoo@yahoo.com

NAŠA MATIČNA STRANICA

 Godine iskustva su iza nas, u kojima smo se trudili da maksimalno udovoljimo svim zahtjevima naših cijenjenih mušterija, maksimalno poštujući dogovorene rokove uz povoljne cijene. 

ostalogifVremenom, predanim radom i stalnim praćenjem najnovijih tehničko-tehnoloških dostignuća u proizvodnji betona i gradjevinarstvu, razvili smo se u firmu koja uz dve fabrike betona posjeduje i pogon za proizvodnju separisanog riječnog kamenog agregata, na samim obalama rijeke Bosne, i može da odgovori svim zahtjevima suvremene gradjevinske proizvodnje, bilo da je u pitanju isporuka betona za sve potrebe, ili bilo koja druga vrsta gradjevinskih radova.

Posjedujemo i fabričku halu u Osječanima površine 5000 kvadrata sa kranom nosivosti 10 tona, koju izdajemo zainteresovanim firmama.

 

U našim fabrikama betona proizvodimo

PS: nomenklature betona ili marke betona(MB) predstavljaju mjeru čvrstoće betona na pritisak, i izražavaju se brojem koji predstavlja mjeru čvrstoće na pritisak izraženu u njutnima po milimetru kvadratnom.

betongif- beton MB 10, MB 15, MB 20 - betoni pogodni za podloge, temelje, ivičnjake

- beton MB 25 - beton pogodan za armirane ploče koje leže na podlozi

- beton MB 30 - betoni pogodni za armirane ploče bez podloge raspona do 5 metara

- beton MB 35 - betoni pogodni za armirane ploče bez podloge raspona preko 5 metara

- beton MB 40 - betoni pogodni za nosive armirane betonske grede većih raspona

- beton MB 45 - izrada posebno zahtjevnih armiranih elemenata

Transport betona do odredišta vršimo auto-mješalicama zapremine od 5 - 11 kubnim metara, a za ugradnju su zadužene betonske pumpe različitih dužina.

Kvalitet separacije stalno kontroliše GIT TUZLA, INSTITUT ZA GRADJEVINARSTVO,GRADJEVINSKE MATERIJALE I NEMETALE., a sve recepture za beton, za potrebe naše fabrike uradio je IG BANJA LUKA - INSTITUT ZA GRADJEVINARSTVO.

Located in: Gradjevinske firme