A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

SPORTSKI CENTAR RUDANKA Doboj

Detaljan opis:

 

SPORT PARK RUDANKA

 Bukovica Velika bb  Doboj

 +387 66 523  860

NAŠA FB STRANICA

 11111

 

anigif

 Naš sportski centar zamišljen je kao mjesto na kojem će svaki potencijalni korisnik naći svoj kutak koji mu može pomoći da unapredi svoje zdravlje i sportska dostignuća.

U tome mu pomaže naš tim koji se sastoji od vrhunskih profesionalaca u svojoj oblasti, od kojih uvijek možete zatražiti savjet, i koji su uvjek tu samo za Vas.

U okviru SPORT PARKA RUDANKA nalazi se pokriveni nogometni teren sa veštačkom travom, na kojem organizujemo turnire i revijalne utakmice, kao i škole fudbala za djecu od 8 -15 godina.

aaaaagif

 

  

Raspolažemo i sa potpuno opremljenim fitnes centrom,  sa svlačionicama i toplom vodom, gdje fitnes treneri  organizuju različite programe treninga, od programa   mršavljenja i aerobika, pa do ozbiljnih programa  treninga dostupnih i vrhunskim sportistima i ekipama.

U okviru centra postoji i prostor namenjen  osvježenju, u okviru kojeg postoji igraonica za djecu, i u okviru kojeg organizujemo slavlja i okupljanja za dogadjaje sa maksimum 70 mjesta, a moguć je dogovor i oko spremanja i posluženja hrane.

 

 

anigif3333