A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

STOLARIJA ČA - proizvodnja drvo - aluminijum stolarije Čačak

Adresa: Ježevica bb
Grad: Čačak
Država: Srbija
Mobilni: 063/10-11-900 ; 064/122-42-27
Detaljan opis:
NAŠA MATIČNA STRANICA

anigif111111

Mi smo porodična firma koja je predanim radom, praćenjem najnovijih tehničko-tehnoloških procesa, povoljnim cenama i poštovanjem rokova i naših kupaca već stekla veliki broj stalnih i zadovoljnih mušterija.

Osnovna delatnost naše firme je proizvodnja drvo-aluminijum stolarije, PVC i aluminijumske stolarije, kao i proizvodnjom vrata, prozora kliznih, segmentnih i rolo vrata.

Drvo - Aluminijumska stolarija predstavlja gotovo savršen spoj prirodnog kvaliteta drveta, čvrstine koju nam daje sam aluminijum, kao i topline prostora oplemenjenog ovakvom kombinacijom. Prozori izradjeni od kombinacije drvo-aluminijum predstavljaju savršeno rešenje za zastakljivanje prostora.

Aluminijum se nalazi na spoljnoj strani stolarije, on je otporan na spoljašnje atmosferske uslove, pa samim tim štiti prirodno drvo koje se nalazi sa unutrašnje strane stolarije i koje odiše prirodnom toplinom i koje krasi prostor u kojem boravimo.

Što se aluminijumske stolarije tiče izradjujemo je od profila renomiranog proizvodjača ALUMIL, koja zadovoljava sve zahteve kvaliteta potrebne za izradu vrhunske stolarije.

 

 

anigif22222222

 

Sem vrata i prozora radimo i segmentna i rolo vrata, aluminijumske terase,roletne i stepenišne ograde. Izradjujemo i PVC stolariju od šestokomornih proifila proizvodjača REHAU i TRIJUMF, a u pratećem programu možemo Vam ponuditi i roletne, komarnike, klizne prozore i sl.

Takodje izradjujemo i strukturalne i polistrukturalne aluminijumske fasade, kao i zimske bašte, zastakljene terase i stepeništa, kao i nadstrešnice za bazene.

Mapa:
Located in: Stolarija