A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

LAMINATI I PVC STOLARIJA - NAŠ STIL D&D Bijeljina

Adresa: ul.Stefana Dečanskog 85 (na koridoru)
Grad: Bijeljina
Država: BIH
Detaljan opis:
CENOVNIK NAŠIH PROIZVODA

   055 420 069

066 474 275                065 978 967

 

eeeeeeeedddd  

Prodaja laminata i parketa tarketa,bambus parketa i sve prateće opreme potrebne za podove ,PVC prozori i vrata ,protiv provalna vrata, sobna vrata, garažna vrata ,roletne, komarnici,klupice,zebra zavjese,venecijaneri i žaluzine,alati i još mnogobrojne stvari potrebne za vaš dom.

anigif111111U ovom poslu smo dugi niz godina. Naša reklama su naši zadovoljni klijenti. Koristimo isključivo proverene i najbolje materijale. Odgovorni smo i pouzdani. Poštujemo vaše vreme i dogovor. Najbolji odnos cene i kvaliteta.

Nudimo vam preko 400 dekora Njemačkog laminata Classen,druga klasa,raznih debljina i do 12mm već od 6 KM/m2

U ponudi imamo laminat u prvoj klasi od 9,90KM/m2,pored dobrih cijena nudimo vam i razne laminate imitacije keramike,mermera,parketa visokog sjaja!

Akcija Specijalna ponuda – dok traju zalihe!Laminat prva klasa 12mm 18KM/m2

Kod nas možete naći veliki izbor PVC stolarije svih vrsta i dimenzija po izuzetno povoljnim cijenama,najkvalitetnijih PVC profila inostranog porekla.

 

 

anigif333333Bauwin je PVC profil izrađen po standardima njemačkih profila, od posebnih granulata plastike koja trpi ekstremno visoke i niske temperature sa zaptivnim gumama na štoku i samom krilu. U 70 mm debelom profilu koji je petokomorni nalazi se čelično ojačanje od 1.5 mm debelog pocinkovanog lima, koji čini jednu kompaktnu cjelinu i nosivost profila. Na Bauwin PVC stolariju ugrađuju se kvalitetni i dugovječni okovi sa više tačaka zaključavanja marke VORNE, PAVO, Fornax i drugi u zavisnosti šta fabrika trenutno ima na lageru. Staklo je dvoslojno IZO staklo debljine 4x16x4 mm, tonirano u blago zelenu boju - ne propušta UV zrake, značajno smanjuje vanjsku buku i ima veoma dobre izolacione karakteristike. 

U ponudi je dostupan i profil u braon boji odnosno u dezenu drveta (hrast i mahagoni) koji vizuelno i na dodir prsta djeluje indentično pravom drvetu.

Bauwin ulazna vrata izrađena su od punog livenog panela punjenog poliuretanskom dvokomponentom masom koja trpi visoke i niske temperature i nije zapaljiva. Isporučuju se u raznim dekorativnim panelima po želji i zahtjevu kupca.

 -UZ SVAKI PVC OTVOR DAJEMO 5 GODINA GARANCIJE (NA PROFIL I STAKLO).

-U SLUČAJU DA MI VRŠIMO MONTAŽU STOLARIJE DAJEMO 1 GODINU GARANCIJE NA SERVIS I ODRŽAVANJE!

Svim kupcima iz inostranstva vršimo povrat PDV-a

Mapa:
Located in: Stolarija | tepisi,podovi