A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž 0-9

ŠKOLA ZAVARIVANJA - Teslić - medjunarodno priznati atesti za varioca

Kontakt osoba: Miloš Jelić dipl. inž.
Email: ad4septembar@hotmail.com
Grad: Teslić
Država: BIH
Telefon: +387 53 430 292
Mobilni: +38766 71 71 24; +38766 71 71 25; +38766 71 71 27
Detaljan opis:
NAŠA FB STRANICA PROMOTIVNI VIDEO
NAŠ MATIČNI SAJT

1111psano sredje

 

Godine rada i truda na razvoju naše firme, korišćenje najsavremenijih tehnoloških  dostignuća u oblasti zavarivanja, stalna edukacija na usvajanju suvremene tehnologije, iskristalisale su potrebu za otvaranjem jedne škole za varioce, gde će uz najbolju obuku i savete vrhunskih profesionalaca, naši učenici  dostići kvalitet i rutinu potrebnu za zahtjevni i odgovorni posao zavarivača.

Škola iako zamišljena za obuku kadrova potrebnih našoj firmi ubrzo prerasta u zavarivački centar dostupan svim potencijalnim korisnicima, i otvoren prema tržištu, gde obuku i domaće i medjunarodne sertifikate mogu steći sve zainteresovane osobe, a na dodatnu obuku svoje zaposlenike mogu poslati i firme  iz cijele Evrope.

Svi polaznici naše škole, za vrijeme trajanja obuke imaju obezbedjen smještaj, prema potrebi.

Škola je brzo napredovala, kako u broju polaznika tako i u kvalitetu obuke, te 2015. postaje najbolja škola zavarivanja u BIH.

U okviru našeg "centra za zavarivanje" organizovana je škola  zavarivanja u kojoj se vrši obuka i sertifikacija zavarivača(varioca) za sve  manuelne postupke zavarivanja i to:

- Ručno elektrolučno zavarivanje REL (111) - elektro

- Elektrolučno zavarivanje taljivom žicom u zaštiti inertnog plina MIG (131)

- Elektrolučno zavarivanje taljivom žicom u zaštiti aktivnog plina MAG (135) - Co2

- Elektrolučno zavarivanje netaljivom (volfrmam) elektrodom u zaštiti inertnog plina TIG/WIG (141) - argonsko

- Plinsko zavarivanje korištenjem acetilena (kao gorivog plina) i kiseonika (kao plina koji podržava gorenje) GASNO (311) - autogeno. 

 Obuka zavarivača se sastoji iz dva osnovna modula, od kojih je za prvi modul potrebno 100 do 140 sati obuke a predstavlja obuku u zavarivanju ugaonih i sučeonih zavara na limovima  slijedećih  pozicija(kliknite za pregled), a za drugi 80 do 120 sati i predstavlja obuku za zavarivanje sučeonih zavara na cijevima slijedećih pozicija(kliknite za pregled).

Obuka se provodi za sve vrste ugljičnih, legiranih i austenitnih čelika, kao i za obojene metale.

Pored standardne obuke vršimo i obuku polaznika za namjenske poslove u raznim oblastima industrije(automobilska, radne mašine, specijalna navarivanja i zavarivanja, materijala od inoxa, gusa,aluminijuma i slično).

 

variociKandidati se obučavaju u namjenski uređenoj i savremeno opremljenoj radionici na aparatima za zavarivanje poslednje generacije (kempi i fronius) uz pomoć vrhunskih instruktora koji su specijalizovani za pojedine postupke zavarivanja i pod nadzorom internacionalnog inženjera za zavarivanje (IWE).

Stečeno znanje kandidati provjeravaju u ovlaštenim institucijama, sa kojima preduzeće ima dugogodišnju saradnju, od kojih se dobija odgovarajući sertifikat (ATEST). Atestacija zavarivača se provodi po međunarodnom standardu zavarivanja EN ISO 9606, a nakon uspješno savladane obuke, nudimo Vam mogućnost sertifikacije (atestacije) kandidata za međunarodno priznate ateste-sertifikate (TÜV SÜD Industrie Service GmbH München - GERMANY)

 

Nakon završene obuke pomažemo našim kandidatima u pronalaženju zaposlenja, kako u domaćim tako i u stranim kompanijama. Poslednjih godina najveći broj naših kandidata se zapošljavao u Njemačkoj i Sloveniji, tako da imamo dobru saradnju sa više stranih kompanija kada je u pitanju zapošljavanje naših kandidata.

Ako imate bilo kakvo pitanje, konstataciju ili zahtjev, možete nas kontaktirati mailom, lično, telefonom ili preko naše FB stranice,  biće nam zadovoljstvo da Vam odgovorimo u najkraćem roku,u  sklopu naših ingerencija.

 

Located in: Obrazovanje